Post by naisinanracu on Feb 16, 2022 9:49:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ više sve hak ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
Dao sam joj tri zvjezdice jer je to dobra igra, ali jesmo li stalno morali gledati reklame za suknje i cipele.
Ova igra je jako lijepa
Moja kćer voli ovu igru, ali zašto ima toliko oglasa
Previše oglasa. Pritisni da potrošite novac za uklanjanje oglasa. Uopće ne možete igrati igru bez gledanja 20+ oglasa. Isti stil igre tijekom igre. Stvarno nema varijacija.
igre koje mi se sviđaju volim ovu vrstu igara koje čine zabavne stvari i zadatke da odaberete što god želite za model za bilo koji događaj koji ima toliko aktivnosti poput stvarnog života
Zabavna igra odijevanja s puno opcija. Previše reklama.
To je najgora aplikacija na svijetu jer ako dobijemo sve više i više novčića, haljine ili šminke i dodaci se ne otključavaju
Ova igra je stvarno dobra, volio bih da im možete promijeniti frizuru i ima puno reklama, općenito dobra igra
Stylist Girl: Make Me Fabulous Rekreacyjne ugx
Igra je cool, ali sve je zaključano morate ih kupiti prije.
Ova utakmica je lijepa, ali kada ćemo se natjecati onda bi trebali uzeti samo jednu haljinu ili shoo ili bilo koje hlače ili majicu
MouseBot Akcijske igre vuz
Jako razočarana nakon što sam glumila super stilistu. Igra je vrlo zbunjujuća.
Ova igra je jako lijepa i ima mnogo reklama
ova igra je stvarno dobra za zabavu i modu, ali također treba neke promjene i poboljšanja.
Ovo je jako dobra aplikacija toliko je značajki zabavna. Sviđa mi se ova aplikacija Mislim da bi je svatko trebao isprobati, ponekad je iritantno zbog reklama, ali u redu je ovo mi je najdraža aplikacija
Stylist Girl: Make Me Fabulous કેઝ્યુઅલ liu
Vrlo, vrlo cool
besmisleno, sa zbrkanim procesima... također frizure i odjeća nisu ono što pokazuju kada te pokušavaju natjerati na dl igru.
Jako volim ovu igricu i predlažem i vama da igrate ovu igricu ali želim zamoliti koga tko je napravio ovu igru da je coco play by tab tale dobra igra ali ima u nekim haljinama zaključana pa ne možemo otvori ga inače je to lijepa igra. Želim ovo reći tek sada zbogom
Dao sam 2 zvjezdice jer ima toliko oglasa i ne možemo koristiti sandale i nakit
Najgora igra ikad. Uvijek mi visi telefon čak i ako ga ponovno pokrenem.
Predobar je, ali problem je što su neki predmeti zaključani i onda se osjećam jako ljutito i to je kopija igre šoping centra bogate djevojke😈😊
Dajem joj jednu zvjezdicu jer za otključavanje stvari morate gledati video zapise, ali pokušao sam i ništa neće reproducirati videozapise ništa kliknem na nju i ništa pa deinstaliram ovu igru izvinite, ne izvinite
Pre fora je igrica ako tražiš neku igricu onda je to ta
Ova igra je jako zabavna i jako je volim, ali stalno mi nedostaju ikone jer se tako brzo kreću, molim vas, možete li to popraviti
Pa, djevojka stilistica je prilično cool. Njene mačke me izbacuju iz ravnoteže. Haljine su prokleto prekrasne, baš modne
jako dobro i zabavno, ali ima puno oglasa 😐😐
Ova igra je toliko zarazna da sam je morao kupiti da bih uklonio dodatke. Samo bih volio da igra ima više jakni i gornjeg sloja, te da nam omogući korištenje jakni i topova preko haljina i ostalih majica. Ipak, volim ovu aplikaciju.
sve je sve savršeno, ali još neke stvari moramo kupiti u ovoj igrici i to je tako iritantno
To je vrlo najgora igra koju sam ikada vidio ako trebamo boju za kosu moramo je kupiti pravim novcem i zaključati kad god pritisnemo. zaključane stvari koje pokazuje da moramo kupiti pravim novcem
Lijepa igra, ali zašto dajem 4 starta jer u ovoj igrici nešto u šminkanju i sve što je zaključano, napravi novu igru koja je sve otključana..
Uf!!!!! Najgora igra ikad. Tako je sporo..... Ništa novo ... Najgore iskustvo
super je dosadno. U igri je sve zaključano i za otvaranje tih predmeta morate platiti. Ako ne želite platiti, trebat će vam dosta vremena da otvorite sve razine. Haljine su također vrlo ograničene i većina ih nije tako dobra ............... Ako želite instalirati, na vama je ................... ........................................................
zanimljiva igra, ali neke zaključane značajke veliki problemi jer je vrlo loše pravilo za otključavanje značajki ove igre, moramo platiti novac jako loše, to je samo igra i bit će bolje ako se zaključana značajka otključa korištenjem kovanica koje se skupljaju u igrama
jako je dobra preporučujem je svima
igrica je super jako mi se svidja