Post by naisinanracu on Feb 16, 2022 9:55:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много кристали ▞▞▞
▞▞▞ Join \u0026 Strike 2022 version ▞▞▞
sgiufdjnvvc=*/₩£%9÷&(/6#€_#(&'₩€/_(&"*/(_$€$₩$(^_¥_#₩^'^'"**) "€$uuxyzxupfuppf3nhjxvjv kj hk j uztiftoxuhjhjjkcn
Join & Strike Екшън ixmj
Всъщност не работи и хипер-ежедневието е по-скоро предупредителен етикет, отколкото жанр на игра.
Никакви реклами не са тъпи, мразя тези основни игри, които са скучни и губят място за съхранение. Те не се грижат за играчите, просто искат пари. Те поставят ботове да оценят 5 звезди, само за да го популяризират. Егоистични копелета
Няма налични видеоклипове за допълнителните награди. Изгубихте толкова много награди за нива
Това е забавна игра, но има много реклами, но можете просто да излезете от приложението и да го отворите отново (не казвам, че трябва да рестартирате играта) може би направете това и ще имате добро изживяване
Това е страхотна игра, но когато щракна върху видеоклипа, за да получа награди, резултатът няма налични видеоклипове от 3 дни
Yash Gehydrtuwttjwgiehw има 16:00 на същата страница като жена с 3 месеца в къщата на лордовете и това е най-важното нещо за вашето обмисляне на вашия 3-годишен брак с най-красивата жена някога в страната в името на и същите неща, които тя трябва да направи, за да моля и 33a е, че 3is не е 382yhgdjdfs, но извиването е единственият, който аз
Ф ф ф
Геймплеят беше доста интересен, не разбирам защо толкова много хора мразят рекламите. Те не се появяват толкова често и траят само около 5 секунди, след което можете да го пропуснете. Въпреки че рекламата за играта беше нещо като примамка за кликване, това беше първата 3D мобилна игра, която всъщност запазих. Това е страхотна игра и смятам, че заслужава много повече уважение, отколкото досега.
Страхотна игра
Първа игра от много дълго време за изпълнение на това, което се рекламира.
Добра идея, но изпълнението на рекламите е отвратително.
Uphill Rush Water Park Racing Dirke nty
Доста забавна игра. Хубаво и просто. Твърде много реклами. Нивата продължават около минута, както и повечето реклами
Страхотна игра, просто твърде много реклами
Харесвам надстройките и кулите. Моите момчета продължават да бъдат изстрелвани от ракетна установка...
Какво искаш да кажеш, че е страхотно, няма реклами и ми харесва, че здравето на шефа остава, така че много го харесвам
10 секунди игра, 30 секунди реклами, реклами след всеки мач, реклами след всяко меню, разхладете се малко с рекламите, разработвате ли игри или реклами? Шега на една компания
Играта е прилична, но имам проблем. Изтеглих играта чрез реклама на друга игра, в рекламата пишеше, че ТАЗИ игра НЯМА реклами, току-що получих добавка след 4-то ниво.
Обичам играта, много малко добавки и те идват след като 5 рунда на игра. Мисля, че е наистина пристрастяващо и забавно, така че проверете. Няма да съжалявате.
Толкова забавни и забавни костюми
Няма реклами, казват
Половин минута игра и след това гледайте реклами за още монети. Прекалено скучно.
Моля, не реклами в средата на играта, това е, ако е вътре, след като сте завършили ниво, но не, това е по средата, когато играете и това е просто досадно, моля, премахнете рекламите в средата на играта, добре е, ако е в дома си. Просто не поставяйте рекламите в средата на ниво!
Твърде много реклами ме накараха да деинсталирам играта в рамките на 12 минути след като я играя.
Твърде много реклами, бих ви предложил да не инсталирате това приложение и да си губите времето, повече от половината от времето отива за гледане на реклами, а не за игра на самата игра.
Рекламите трябва да излязат. Уморих се от всяка игра с реклами
След известно време става скучно. Не се появява нищо ново или предизвикателно.
Това е пристрастяващо и изключително, моля по-малко реклами
Моля, поддържайте вашите реклами, тъй като според децата имаше 18+ реклами, показвани във вашето приложение. Играта беше добра.
Тази игра е твърде лесна, мога да накарам отбора си да се повиши, но трудният режим в raid е безумно твърде труден ТРЯШ, но можете да си отмъстите
Здравей, колега, ще го направя отново скоро след като ме дадат на 23-ти и първото нещо, че е 6-то, за да го оправя, ти си единственият човек според мен
Играта отнема твърде много RAM след около 10 минути игра. Телефонът ми започва да изостава след известно време, докато не затворя играта. Телефон-Redmi note 8 pro. 6 gb ram 128 gb rom. Самата игра отнема около 1 gb RAM след известно време
Ти добре
Реклами... навсякъде, където видите... в общи линии са привличащи реклами... Лош геймплей... само за да ви накара да гледате реклами за пари...
Оценявам 5 звезди, защото е толкова забавно и приятно
Имам проблеми с играта
толкова лесно, толкова добре, толкова добър звуков ефект, харесвам го от gis grandson
НЕ вярвайте на лъжите им. Тази игра всъщност ИМА реклами, въпреки че рекламите за тази игра ви казват друго. Няма реклами за първите няколко етапа, но след това, holy moly
КЪМ МНОГО РЕКЛАМИ, КОИТО СИ ПРЕДСТАВЯМ В ТАЗИ ИГРА ВСЯКА СЕКУНДА РЕКЛАМИ, КАКВОТО И ДОКАНЕТЕ В ТАЗИ ИГРА ТАЗИ РАЗРАБОТЧИКИ НА ИГРАТА ПУСКАЙТЕ РЕКЛАМИ БЕЗ ВАШЕТО РАЗРЕШЕНИЕ НЕ ИГРАЙТЕ ТАЗИ ИГРА САМО ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ И ИЗХУБВАНЕ НА БЕЗ ВАШЕ РАЗРЕШЕНИЕ 5 СЕКУНДИ Е 30 СЕКУНДИ ДО 20 ИЛИ 25 СЕКУНДИ ЩЕ ПОЛУЧАВАТЕ НЕВЪЗРАЗИМО
Join & Strike Akčné yaoz
Честно 2 звезди....приятна игра в началото, но по-късно, ако не платите или видите 3 милиона реклами, не можете да продължите с играта. Класическа "безплатна игра"
Играта не работи след актуализация и ако я деинсталирам цялата ми мощност ще изчезне, така че какво мога да направя сега или как мога да отстраня този проблем
Не толкова страхотно
Една добра игра нямайте нищо против оценките от 1 звезда, просто изключете вашите WiFi манекени BTW играта е страхотна 5 Starr 1000000000000 пъти.
Каза, че няма реклами, изтеглено, първото нещо, което получавам, е реклама, фалшива реклама в най-лошия случай.
Твърде много реклами. Не инсталирайте тази игра, освен ако не сте богати, за да плащате без реклами.
Като цяло ок
Много реклами. По време на награждаването не показва налично видео
Добре, но много реклами