Post by naisinanracu on Feb 16, 2022 10:16:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan érmék hack ▞▞▞
▞▞▞ Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari 2022 version ▞▞▞
Volt egy hiba, ami miatt nem engedett játszani, és újratelepítettem, és nem mentette meg a fejlődésemet az elmúlt hónapokban, és elvesztettem néhány ritka állatomat és fejlődésemet.
Nem igazán szeretem ezt a játékot. Mert: 1. Ha szüneteltetem, majd feloldom, megugrasztja az embert. 2. Ha egy állathoz ugrok, néha nem ment az állathoz, és amikor megpróbálok odamenni az állathoz, nem tudom megmozdítani az embert. És 3. Kicsit megőrjített :/. De a hirdetések nem igazán zavartak, mert egyszerűen kikapcsoltam a wifit. De azt javaslom, hogy játsszon ezzel a játékkal. Nagyon szórakoztató, szóval 2/5
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari कैज़ुअल गेम iab
Ez olyan rossz, hogy szó szerint egyenesen az állatra célzok, és a másik irányba megyek.
Néha elakad a tipp képernyőn (fehér képernyő a lejátszás megnyomása után, ez néhány naponta történik), ezután néhányszor újra kell telepíteni, hogy újra lehessen játszani. Ezenkívül a játék általában elakad a betöltéskor, ha van internetkapcsolatom. Tehát ki kell kapcsolnom az internetet, hogy tudjak játszani. Android 11 rendszeren.
Ez az alkalmi Android játék a Stúdióban Yodo1 Játékok, leghíresebb munkája a projekt Mega Jump 2, a felhasználó játssza a szerepét, egy bátor
5csillag lenne ha at lehetne helyezni a Google account progresses, amugy tok jo
Ez egy igazán szórakoztató játék, kivéve 2 problémát, amelyek bosszantóak. 1 HIRDETÉS, amikor meghalsz, megkérdezi, hogy meg akarsz-e nézni egy hirdetést, hogy újra életre kelj, van egy hirdetés, ha igent vagy nemet mondasz. Ha EGYÁLTALÁN meg akarod forgatni a napi nyereménykereket! Napi 5 lehetséges pörgetésből hirdetésre van szüksége. Itt-ott véletlenszerű hirdetések is. 2 PÉNZ küldetés=pénz. Szintén küldetések=1 5 óra után... Kb. 10 óra után jöttem vissza, nincs küldetés! Ez a játék vagy fizet azért, hogy megszabaduljon a hirdetésektől, és normálisan tudjon játszani, vagy fél időt tölt a hirdetések nézésével!
radikális kivéve a Sakkozni rodeo stampede wiki - canhomanthien ...
Imádom az eggyik legjobb játék volt de az új frissítés 1 kalap sz**
Belép addig h a csirke meg az emberek boxol v mit csinál Xdd és kidob 🙅🙅😤😠😡
Ez a játék nagyon szórakoztató, gyorsan megy, de nem tetszett, hogy egy zsiráf nem tud megölni egy kutyát / nincs értelme átfutni rajta, és elvesztettem egy legendát.
Egyszer, amikor letöltöttem a játékot, rengeteget vásároltam. Amikor töröltem a játékot, nem volt cuccom a vásárláskor. A vásárlások visszaállítására kattintottam, de csak a Cash Cow-t, a Revive Raven-t, a Mission Mule-t és a Legendary Lion-t állítottam vissza. Megvettem a Lucky Lamb-et is, de nem adta meg. Én is eljutottam a 9. VIP szintig 7 $ a 10. VIP szinttől, de a játék csak az 5. VIP szintig adott. Megvettem a VIP Premium Animals-t is (mindegyik), de nem adta meg. Meg tudod adni a vásárlásaimat
Tetszik ez egy szórakoztató játék, és 5 csillagot is adtam volna rá, de épp egy struccot akartam elkapni, de nagyon zsúfolt volt, és nem tudtam megszelídíteni és elvesztettem, jobb lenne, ha a fejlesztők elkészítenék a térképek kicsit szélesebbek
Nem lehet megcsinálni az elejét :-(
Jo viccee csak néhányszor ijen szoktam leni😠😠😠 de jo☺
Untitled
Imádom a játékot, csak néhány probléma van, 1 túl nehéz új állatokat találni, találtam egy újat, de nem kaptam meg a méretű táblagépem miatt, tegyem könnyebben megtalálni őket, és 2 küldetés túl hosszú, 3 Nehéz pénzt találni és megszerezni, rövidítsd le a nyitást thx, elnézést, ha túl sokat kell kezelned
Imádom ezt a játékot, és egy ideje játszom vele, de néha megakad a betöltési képernyőn, és el kell távolítanom. Ezúttal, amikor el kellett távolítanom, tundra 3 voltam, öszvérem, szerencsebárányom, és egy kicsit az érméken. Most visszatértem a jungle 2-be, epikus állatok nélkül. Ha ezt látja, kérem, tegyen vissza, pénzt költöttem arra a játékra, és most minden elment.
Be se tudok lépni a játékba! Egyből kidob! Ez egy nagy rakás SZAR!!!!
Ez a játék nagyon szórakoztató, szeretek vele játszani, és már néhány éve játszottam vele, de most végre úgy döntöttem, hogy kipróbálom a VIP bérletet, majd egy héttel később veszek, és rájöttem, hogy minden vásárláskor van VIP szint. valami, de az enyém soha nem emelkedett, miután 7,99-et költöttem a bérletre, így az 5. lvl-re kellett volna mennem, szóval zavarban vagyok, ha esetleg csak késik a pontok megszerzése, függetlenül a szórakoztató játéktól, és remélem, hogy tudok segíteni ebben hamarosan probléma.
Jó ez a játék
Nagyon elképesztő játék, amit sikerült elérnem, csak annyi, hogy vannak olyan állatok, amelyek pénzbe kerülnek, mint például a sütőtökfalo, remélhetőleg el tudja olvasni ezt az ismertetőt, és minden állatot megszelídíthetővé tesz
Megerőszakol a hirdetéseivel.
🤢🤢🤢💩💩💩💢💢💢👎👎👎👹👹👹🥡
Túl sok hirdetés van, és a játék annyira más, amikor játszottam vele 1 példa túl sok hirdetés 2 példa túl sok összeomlás 3 példa túl sok spawn haldoklás akadályok vannak előttem, így véleményem szerint szerintem a játék mennie kell, mint régen
Szár
Nem jó....
Jó és rossz. Szeretem a játék grafikáját és koncepcióját. Valójában elköltöttem egy kis pénzt, mert annyira élveztem. De UTÁLOM, hogy minden alkalommal, amikor meghalsz, elölről kell kezdened a futást. Belefáradtam, hogy ugyanazokat a régi ismétléseket csinálom, és nem érzem, hogy bárhová is jutnék. Az sem tetszik, hogy nem tudsz visszamenni egy szigetre és küldetést kapni érte. Azért játszom a játékot, hogy jól érezzem magam, új állatokat találjak, és időgyilkosként, ne azért, hogy én legyek a következő helyszíni rodeo stampede bajnok...
Játszottam ezzel, de olyan kemény a telefonomban és alacsony
Hali! Miért van az, hogy ma mikor beléptem azt írta ki, hogy download failed? Azóta már újra indítottam, meg minden csak le nem töröltem, mert elveszik a mentést. Valaki valamit?
Összességében nagyon szórakoztató játék, de nagyon durva, a progresszió nem túl jó, és a bolti árak nagyon drágák
Kidob és sok a reklám
KIVÁLÓ játék. Sok-sok móka. Jól összerakott és figyelmes az akkumulátorra. SZENT HIRDETÉSEK BATMAN. Elképesztő mennyiségű hirdetés. Azt hiszem, több reklámot néztem, mint amennyit a játékkal valójában játszottam. Túl sok hirdetés. És ha néhány dollárért meg tudtam volna szabadulni tőlük, akkor... De túl drága volt ahhoz képest, amilyen volt. Viszont remek játék. Biztosan élveztem.
Nagyon szeretem a játékot, de 4 csillaggal értékeltem, mert véletlenszerű nevet kell választanom, amikor egy új állatot megszelídítek. 5 csillagra értékelném a játékot, ha bármikor megváltoztathatnám bármely állat nevét.
Imádom ezt a játékot, de túl sok a hirdetés, amikor elveszítem és újra próbálom, meg kell néznem egy hirdetést. Ha újraéleszteni akarok, meg kell néznem egy reklámot. Ha el akarok indulni, hogy több aranyat keressek, akkor nézzek meg egy hirdetést, majd várj 2-6 órát és utána még egy hirdetést. Tudom, hogy Önnek a fejlesztőknek szüksége van arra a bevételre, amit a hirdetések hoznak, ha nem vásárolnak, de a megtekinthető hirdetések száma nevetséges.
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulasyon itns
Régebben sokkal szórakoztatóbb volt. Sokkal kevesebb hirdetés esetén 6 óránként több küldetést is végrehajthattál, és egy kicsit könnyebb volt érméket szerezni. De most minden a pénzszerzésről szól. HÓNAP 32 USD, hogy a legtöbb olyan dolog legyen, ami korábban ingyenes volt? Például, gyerünk. Ez túl nevetséges egy buta kis telefonos játéknál. Az egyetlen ok, amiért nem adok neki egy csillagot (vagy kevesebbet), az az, hogy maga a játékmenet valójában nagyon szórakoztató. De semmiképpen nem csinálok ilyen nevetséges fizetést a nyerésért
jojáték
Ez nagyon szar, ki az a hülye aki ilyennel játszik, foooooss!
Elég jó, de hamar unalmassá válhat
Egy nagyszerű játék, amivel mindig is játszottam, de csak két probléma, a játékban lévő hirdetések sokasága és a reklámok, amiket elkezdtek készíteni, borzalmasak, azok a robothangok, amelyek megpróbálják a játékot valaminek látszani, undorítóak és kínosak, és őszintén szólva. elszomorít, mert ez egy olyan jó játék, amit rossz reklámok félrevezetnek. Komolyan mondom, hogy "HOGYAN KAPJON EL PheOniXx babát???" Tényleg őszintén azt gondolta, hogy ez jó reklám?
A játék fantasztikus, de néha leáll nekem Bocsánat, néhány éve rossz értékelést adtam, akkor nem tudtam, milyen jó volt
A tesoim ezt a játékot játsszák mindig nézem ahogy játszanak.... De nekem nem tekeri be nem tölti.... Remélem hogyha újra indítom a mobilom akkor menni fog.... Mert nagyon jó játék
... www.walmart.com/ip/Vintage-Western-Wild-West-Cowboy-Rodeo-Rancher- ... -Games-and-Movies-Compatible-4-7-6-7-inch-iPhone-Android-Phone/749476548
Úgy érzem, ez a játék jó, kicsit könnyebben kell pénzt szerezni, de összességében szeretem ezt a játékot 5 csillagos
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari Εύκολα bga
Nagyon szórakoztató játék, több éve játszottam ki-be. Nem tudom, miért panaszkodnak sokan a hirdetésekre, mert mielőtt bármit is vásároltam volna, csak minden 5+ futam után kaptam hirdetést, és ha nem akarja a hirdetéseket, van néhány nagyon olcsó termék, amit megvásárolhat, amelyek mindegyike letiltja a kényszerített hirdetéseket.
Egy igazán szórakoztató játék. Fantasztikus játszani internet nélkül. A kihívásokra azonban sokat kell várni, így gyorsan unalmassá válik.