Post by naisinanracu on Feb 16, 2022 10:23:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira više novčića ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking - Star Chef 2022 version ▞▞▞
Iritantno kako postoji vrlo malo načina za prikupljanje dragulja, s obzirom da su vam potrebni da biste mogli nadograditi sve kuhinjske zalihe. Ovo je prilično uznemireno, jer je inače igra stvarno zabavna i ima puno razina za dovršetak.
Nepravedno je da zavrtim kotač s 25.000 novčića i dobijem 2 dijamanta. Gotov sam.
Teško za nadogradnju pa se dugo zaglavite na istoj razini
Ova igra je tako zabavna i ukusna! Toliko ste opsjednuti ovom igrom da ćete ostati budni i gladni. Ova igra treba imati 5 zvjezdica jer je kreativna i zabavna. Igrajte ovu igru i osjetite glad!!!
Baš slatka igrica
Burger Shop 2 Rekreacyjne xjqs
Igra je tako dosadna....odjednom je zaustavljena... U 2 sata
Crazy Cooking - Star Chef Fritidsspill qkob
Ova igra je dobra 👍 Mislim da je tako🤔 😁 ali je potrebno toliko vremena da se skine 🤬 ali ipak je dobra igra! 😊
U redu
Želim dati više dragulja 💔 Svidjela mi se igra, ali sada je stvarno mrzim jer je tako dosadna .. treba joj više dragulja i nemoguće je imati što dovraga ... to nije igra
promijenit ću ga na 5 ⭐ kad dobijem promo kod!!!
Znam da vam treba novac, ali nakon svake utakmice postoji oglas.
Sada je zamrznut na početnom zaslonu. Samo mi stalno daje novčiće, ali mi više ne dopušta da igram igru, inače je to zabavna igra kada je mogu igrati
Toliko mi se sviđa to je moja omiljena igra da pokušavam pronaći igricu koja je smiješnija, ali nisam našao da mi se toliko sviđa 😊
Ova igra je jako ukusna i važna mi je
Dajem 1 zvjezdicu samo zbog prekasnog otvaranja novog restorana.
Sviđa mi se ova igrica da je tako lako igrati☺☺☺😊😊😊
To je moja omiljena igra kuhanja. Sviđa mi se. I tebi se sviđa jer je jako lijepa i zanimljiva igra.😍😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩😊😊😊😊👌😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩😊😊😊😊👌😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩😊😊😊😊👌😍😍😍😍👌😍👌 ~
Crazy Cooking - Star Chef Fritidsspill qkob
Ljubavna igra par ako se ne slaže, kao što vam neće dopustiti da poslužite shakeove.
Trebate dati još dijamanata da bismo mogli nadograditi..kada se otvara novi restoran?...
Zaledio mi se telefon
U ovoj igri ne možete učiniti mnogo bez dijamanata. Potrebno je jako puno vremena da ih zaradite. Dakle, osim ako ih ne želite kupiti, ne možete stići daleko u igri.
Uzbudljiva i dobra igra
Želim mnogo dijamanata. Ovo okretanje nije dobro
Dobra igra. Ipak, pravi mljevenje za dragulje
To je stvarno lijepa igra jako lijepa i učinkovita za mene. Oglasi uopće ne uznemiruju, na primjer: ne ometaju kada se događa kuhanje ili igranje igrica
Gumbi pblm
Jednostavno volim ovu igru, ali jedan problem u ovoj igri nije fer da dobijem restoran koji ima dragulje
Super mi se sviđa. Tako sam uzbuđena što ću isprobati više mjesta. Igrao sam ga mjesec dana i još uvijek sam ovisan o njemu. Volio bih da mogu imati više dragulja za nadogradnju svojih stvari.
Volim to. Dodaci mogu biti neugodni, ali sam navučen na igru lol. Sviđa mi se što mogu gledati oglase za kovanice ili više dragulja.
To je vrlo zanimljiva igra kuhanja.🎂🍕🍟🍔🥙🌯🌮🥘🍳.
クレイジ ー クッキング-おいしい料理を作るレストランゲーム ミニゲーム mypc
U početku sam bio zaljubljen u ovu igru. Ali kad sam otključala prodavaonicu krafni, krenula je nizbrdo. Postalo je dirljivo zbog čega je bilo teško zalediti krafne (tako da je nemoguće brzo se kretati), a 1/3 kupaca ne mogu im dati narudžbu. Mora da je kvar u aplikaciji. Pokušao sam zatvoriti i ponovno otvoriti aplikaciju i ponovno pokrenuti telefon. Nema srece. Odličnu igru čini frustrirajućom i nije zabavnom. I u drugim fazama postoje slični problemi. Što je totalno razočarano. Ako je popravljen, dajem mu sigurno 5 zvjezdica.