Post by naisinanracu on Feb 16, 2022 10:26:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות הרבה כולם ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
זו דרך מצוינת לבזבז זמן. למרבה הצער, יש יותר מדי מודעות. זה בערך 2 דקות של זמן משחק עד 1.5 דקות של מודעה. כמו כן, הבעיה הכי גדולה שלי היא שאתה לא יכול לשחק במצב לא מקוון. אם אין לך wifi, אתה לא יכול לשחק.
עשוי נורא. אתה שולל לחשוב ששחקנים אחרים הם בני אדם אמיתיים ולא בינה מלאכותית, כך שיש להם תירוץ לגרום לך להפעיל Wi-Fi ולענות אותך בפרסומות. למשחק הזה אין ממש כלום. אתה יכול באותה מידה לשחק עם חתול רחוב וזה יהיה הרבה יותר כיף, אבל זה יהיה קצר.
5 יח'\חבילה 33mm כרום מצופה זהב מצופה עותק sanwa לדחוף כפתור
זה משחק טוב בסך הכל אבל כשזה מחצית ואתה לוחץ כדי לחזור למשחק זה תמיד תוספת ואני שונא הוספות
שיחק במשחק הזה כשיצא לראשונה. טען אותו שוב ורק שיחק כמה דקות. ממש יותר פרסומות מאשר משחקיות. מודעות כאשר אתה מתחיל, מודעות כאשר אתה מסיים, מודעות דקה למשחק של שתי דקות.
5 המשחקים הטובים ביותר כמו Slither.IO - RoyalbeautyStore - Android ...
מודעות כפויות ב"מחצית" עם כפתורי סגירה תקולים שגורמים לך להתחיל מחדש לפני השלמת סבב סולו.
אני נותן לו 5 כוכבים כי זה היה אחד המשחקים הבודדים שלא נמאס לי ומחקתי, ובגלל שאני סומך על המפתחים שיתקן את העדכון הנוכחי!! אני מאמין שפעם מרכז התנועה שלך היה בכל מקום בו נגעת לראשונה, והיית מזיז את האצבע סביב הנקודה הזו, מה שמקל על שינוי כיוון תוך שמירה על המהירות שלך, שם כמו עכשיו, נראה שהמרכז זז עם האצבע ואתה צריך כל הזמן להרים ולהתאפס.
זה מישחק כיף אפשר לישאוב אכול כולל הכול
Welcome to complete guide for arcade game Hole.io For Free!! פרטים טכניים. גודל: 11.5MB. גרסה: 2.0.
כיף, אבל הלוואי שהשחקנים האחרים לא היו בוטים. זה בודד בפסגה כשאתה מנצח בכל המשחקים...
המשחק פעם היה כיף אבל עכשיו הוא עמוס בפרסומות, אני מבין שצריך הכנסות מפרסומות אבל ברצינות באמצע משחק אתה צריך לראות מודעה כדי להמשיך לשחק שזה פשוט נראה מעצבן ומוריד מהחוויה של המשחק שאני יכול להבין מודעה בתחילת או אחרי משחק אבל באמצע סשן המשחק עצמו? ברצינות
משחק טוב רק לשפר את הזמן
המשחק הזה יותר טוב מנייר io. אני מנצח את כולם ואני גדל יותר ויותר. אני נותן לו חמישה כוכבים כי הוא מעורר מחשבה, אני אומר שהוא מפוצץ את דעתי המשחק שלו כל כך מגניב, אני אוהב אותו. כולם צריכים לשחק בו , תודה😙
אני מקצוען
משחק הגון אבל צריך להיות אודיו ומצבי משחק נוספים
משחק מהנה להרוג קצת זמן או פשוט להירגע. הילד שלי הוריד את זה לטלפון שלי. אני עכשיו זה שעדיין מנגן שנים אחר כך.
Hole.io Arcade qnv
זה באמת חבל, כי הקונספט מהנה ואני זוכר שהמשחק היה מהנה בזמנו, אבל זה סוג של זבל עכשיו. הם דורשים ממך מודעה עבור חיזוקים חיוניים ממש בכל דקה של משחק, ואם תנסה להמשיך הלאה בלי הכוח, זה ייתן לך מודעה *בכל מקרה* כשני שלישים מהזמן. נראה גם שכבה את המשחקיות המרכזית הזו - בימים עברו, ההעצמות היו אופציונליות. גבולי לא ניתן לשחק כעת.
משחק לא רע, אבל יותר מדי פרסומות, בלי מגוון עולמות ובלי כפתור יציאה
משחק טוב אבל יש יותר מדי פרסומות. לפעמים אני תקוע בכיוון אחד ולא יכול לפנות וזה מאוד מעצבן.
משחק טוב קצת לגי אבל זה כיף לנסות את המודים ולעשות סקינים
לְהִזָהֵר. המשחק הזה ממכר ביותר. אתה חור באדמה. גדל, קנה לאכול הכל, כולל שחקנים מקוונים אחרים. השלילי היחיד שאני יכול לומר, הוא שהמפה קטנה. אפשר להוסיף עוד מפות ככל שתעלה רמה או משהו. כשהיא מתחילה להרגיש חוזרת.
3 שניות של הפעלה, ואז 30 שניות של פרסומות... עוד פרסומות, ומשעמם לא יכול להיכנס מספיק לשחק כדי לקבוע אם אני בכלל אוהב את זה. ואז עוד מודעות. שליטה גרועה בחור, איטית. מיקום הכיסוי מחייב אותך להפעיל מודעות נוספות ולקפוץ לחנות Play. אם המפתחים יתקנו חלק מזה, זה יכול להיות משחק טוב, אבל אני חושב שהם כנראה הולכים חברים שעדיין לומדים. אם אתה חושב שתבקיע בגדול, תשכח מזה. זה מתוכנן להיות איטי מדי. לרוב זה ייסגר.
כל כך הרבה מודעות עכשיו... האפליקציה קרסה לאחר מחצית במשחק הראשון.
לא ניתן לשחק ללא חיבור לאינטרנט. כופה עליך כמה שיותר מודעות אם יש לך קשר. בו!
טוֹב
זה היה פעם משחק מהנה, ועדיין הוא, אבל עכשיו יש פרסומות שאתה צריך לראות באמצע המשחקים כדי לשחק וזה ממש מעצבן. אני לא רוצה לשלם כדי להיפטר מהם גם לא צריכות להיות כל כך הרבה פרסומות
דרך זה לא באינטרנט?! בבקשה תקן את זה ועשה את זה באינטרנט!
सिली रोयाल - शैतान हमारे बीच कार्रवाई mwqf
ובכן, זה משחק טוב, אבל אני מרגיש שהפקדים לא עובדים כל הזמן. ובנוסף זה מפגר הרבה לפעמים. הקונספט האוברלי נהדר ובכן, אני חושב שזה משחק טוב. כנראה רק הבעיה שלי שזה מפגר כל שנייה. אבל באמת ראיתי את זה פועל כל כך חלק כשאני רואה אחרים משחקים בו, ואני מרגיש מאוכזב כשאני נכנס והוא פשוט מלא בפיגור. כפי שאמרתי זה משחק טוב ויש לו קונספט יצירתי. אבל לעזאזל שולט. (איך להשתמש בהם) אבל אולי זו רק הבעיה שלי שזה מפגר כל כך ושהפקדים לא תמיד עובדים ורק גורמים לי לעמוד במקום כמעט כל המשחק. אני אדרג את זה טוב יותר, אני מבטיח. רק שאני כל כך מתוסכל בגלל הפקדים האלה וכל הפיגור הזה. אוקיי אני אפסיק להתלונן עכשיו ופשוט אעזוב☺
רוצח זמן טוב. הרבה מודעות אם אין לך אמזון פריים. אם אתה רוצה יתרונות קטנים, אתה צריך לראות יותר מודעות אפילו באמצע המשחק. קל מאוד לנצח מכיוון שאני מאמין שזה פשוט בינה מלאכותית גרועה אז זה לא באמת אתגר בלשון המעטה.
אני לא אוהבת את זה
אחלה משחק משחקת בו שעות
משחק נהדר, אבל הפרסומות מוגזמות לחלוטין. פרסומות חצי זמן עכשיו? מה? אני לא זוכר את אלה שהם בטח חדשים. כמה פרסומות זה בסדר, אבל זה מטורף. המשחק מתחדש עוד לפני שהמודעה שלך הסתיימה. אני בחוץ. הסר את ההתקנה.
Android, טלפונים חכמים. טבליות והתקנים נוספים.
מתלבט.... אני אוהב לשחק את המשחק אבל כשאני עובר לשלב הבא או לשחק בו שוב אחרי הפרסומת הוא קורס ואפילו לא ימשיך. עמדתי לא לרכוש פרסומות אבל אני לא בטוח אם המשחק ימשיך לקרוס גם אם ארכוש אותו ואני לא רוצה לבזבז את הכסף שלי גם אם זה רק כמה דולרים
כולם לתת כוכב 1 bcz את המודעה?? אני יודע למה אנשים תמיד נותנים כוכב אחד בלבד Bcz של המודעות זה לא משחק מקוון אז כבה את הנתונים הניידים שלך / Wifi או הפעל את מצב טיסה. המודעות ייעלמו! אתה יכול לעשות את זה גם במשחקים/אפליקציה לא מקוונים אחרים! -----------♪ ו...לסקירה, כל הכבוד 👍💖✨ אפילו אם לפעמים בפיגור, nvm המשחק הזה עדיין מעולה!! הוסף כמה מקומות וסקינים חדשים, כל הכבוד! ✨
Hole.io آرکید vcv
iPhone SE adding 5G in 2022, hole-punch... | פייסבוק - Facebook
זה משחק ממש כיף ומאתגר. רוב הזמן, זה משחק של מזל, שכן המקום שבו אתה משריץ הוא קריטי. אבל המפה איבדה סוגים שונים של חומרים הפזורים על פני מגוון רחב, מה שמקל על אלה שעדיין בשלב מוקדם. זה די קל לשליטה, ברגע ששיחקת בו כמה פעמים. זה כן מפגר פעם או פעמיים, אבל לא לעתים קרובות. המשחק הזה דורש מהירות (כדי לגדול לפני אחרים), אבל גם זיכרון, אם אפשר (לשנן את המיקומים הטובים ביותר), ובעיקר סבלנות.
פקדים... מעדיף להטות את המסך או להשתמש בסמן. בלתי נשלט. אם כי קיבלתי את מספר 1 פעם אחת. מפתחים או לא רוצים שאנשים ישחקו או שישלמו. שתי מודעות של 15 שניות לכל משחק בודד. בדיוק כפי שהבנתם, המשחק נגמר, עוד שתי מודעות. מה דעתך על מודעה אחת כל שני סיבובים, לכל היותר? תפסיק להיות כל כך חמד למימון! קונספט מדהים אבל ממש חסר ברוב הבחינות. אם המשחק היה טוב יותר לא היית צריך את המודעות הארורות, הייתי מגדיר את החשבון שלי רק בשביל זה...
נֶחְמָד
שיחקתי את זה לפני כמה שנים והייתה מודעה כל כמה זמן.. עכשיו יש מודעה באמצע משחק, אחרי ולפני משחק!! יותר מדי בשבילי..אהבתי את זה קודם אבל לא עכשיו כל משחקי ה-io הם ככה עכשיו!!! באסה!
XVIDEOS ass-hole סרטונים, עמוד 2, חינם. ... Io e mia sorella veniamo aiutate a scorreggiarci reciprocamente dentro i nostri ani distrutti prima di cena.
המשחק הזה מהנה רק אם אתה משועמם 10/10 ובנוסף הפרסומות הופכות סופר מעצבנות כשיש 5 ביניים כל 2 דקות משחק אז אני מציע לך להסיר את ההתקנה שלו אלא אם כן אתה כמו SUPER !!!! 🥱 משועמם 🥱🥱
משחק קצר נהדר שאתה יכול לשחק באינטרנט או לבד. הערה לעורך עכשיו, לאחר ששיחקתי בו קצת, כדאי להפחית את כמות כיסוי המסך עם סקיני החורים השונים. במיוחד העור הסופי שאתה יכול לפתוח הוא טבעת אש אבל העשן מקשה מאוד על הראייה כאשר נעים בכיוונים מסוימים. אבל אני אוהב את המשחק הזה!
הלוואי שזה לא היה אותם מקומות שוב ושוב אולי תוסיף משהו כדי שתוכל לקבל מפות חדשות וללכת למקומות שונים כי הדרך שבה יש להם זה קל ברגע ששיחקת את זה מספיק ומשעמם כי זה כמו לחזור.😴
IO. Game description: שלוט על החור השחור שלך, תאכל הכל בדרכך. ככל שאתה נהיה גדול יותר, כך אתה מסוגל לשאוב מבנים גדולים יותר.
רמאות. שילמתי על שום פרסומות וקיבלתי את אותה כמות פרסומות. אף פעם לא יותר מ-60 שניות של משחק גאן ללא מודעה. אל תיתן לאנשים האלה את הכסף שלך. יש להסיר מ-Google Play בשביל זה.
המשחק הזה משעשע. גם זה יכול להתמכר בקלות. הבעיה הכי גרועה היא זמן ופרסומות, אם אני אהיה כנה אתה יכול גם להפוך את המשחק לכל הפרסומות, ורק 2 דקות? ובמרכז אתה צריך לצפות בפרסומת? כשאתה לוחץ על המשך אתה פשוט צופה במודעה, אתה יכול גם פשוט ללחוץ על גדל. בסך הכל, המשחק היה כיף מינוס הפרסומות והקונספט גם די מגניב. גם העורות נחמדים. אין הרבה באפליקציה הזו ואולי צריך להוסיף עוד מפות. ביי